У Львові невідомі підірвали двері супермаркету та намагались викрасти грошові кошти з банкомату

У Львові невідомі підірвали двері супермаркету та намагались викрасти грошові кошти з банкомату

17.12.14 08:39 0 677
Вибух стався вночі, постраждалих немає. Правоохоронці звертаються до усіх можливих свідків цієї події із проханням повідомити ОВС будь-яку інформацію, що допоможе встановити особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього злочину.

До Сихівського райвідділу міліції, 16 грудня о 4:30 ранку, надійшло повідомлення від львів'янки, про те, що на одній з вулиць міста стався вибух.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що невідомі підірвали вхідні двері одного з супермаркетів міста та проникли всередину приміщення. За допомогою газової установки зловмисники намагалися викрасти з банкомату гроші, проте їм це не вдалося. За попередніми даними постраждалих внаслідок вибуху немає.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.15 (замах на злочин) КК України та за ч.3 ст. 186 (грабіж) КК України.

Правоохоронці звертаються до можливих свідків цієї події та всіх, хто може допомогти встановити особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього злочину із проханням: повідомити за телефоном «102» будь-яку інформацію, що допоможе слідству у розкритті злочину. Анонімність гарантовано.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі дільничні ...

КОМЕНТАРІ