У Львівській області у Стрию свободівці не дозволили одіозним депутатам забрати землю воїнів-учасників АТО

У Львівській області у Стрию свободівці не дозволили одіозним депутатам забрати землю воїнів-учасників АТО

17.12.14 11:43 0 696
16 грудня 2014 року на черговій сесії Стрийської міської ради депутати-свободівці разом із громадою міста та активістами "Правого сектора" не дозволили, щоби земельні ділянки, призначені воякам АТО, дісталися підставним особам, за якими стоять місцеві депутати, чиновники та їхні діти. Про це повідомив боєць Нацгвардії, голова Стрийської районної організації ВО "Свобода" Мар'ян Берездецький.

За словами націоналіста, одіозні депутати, які подали заяви від імени своїх дружин та родичів, претендували на земельні ділянки, призначені для бійців АТО. "Після оголошення порядку денного депутат-свободівець Василь Пронів запропонував прибрати з даного питання пункт, що дозволяв отримати землю, призначену для учасників АТО, одіозним особам", – зазначив Мар'ян Берездецький.

За його словами, після підтримки присутніх на сесії громадських активістів пропозицію фракції ВО "Свобода", озвучену Василем Пронівим, депутатський корпус Стрийської міської ради підтримав та проголосував за це рішення у відповідній правці.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 150 літрів пального для ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ