У Львівській області сокальських молодих націоналістів навчали військовій справі

У Львівській області сокальських молодих націоналістів навчали військовій справі

17.12.14 16:35 0 726
На Сокальщині 13 та 14 грудня чоловіки, які повернулися з Донбасу, навчали молодих націоналістів військовій справі.

Організували проведення навчання активісти Всеукраїнської громадської організації "Сокіл" за підтримки Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Як повідомив голова Львівської обласної громадської організації "Сокіл" свободівець Богдан Федун, охочих навчитися основ досить важливої нині справи було чимало. Цього разу, за його словами, на вишкіл прийшло значно більше учасників, ніж раніше.

"Головною метою військового вишколу є навчити юнаків та дівчат основ володіння зброєю, елементами ведення бою та самозахисту. Окрім військової справи, учасники тренування мали змогу дізнатися, як надавати домедичну допомогу в польових умовах, використовуючи різноманітні сучасні засоби", – зазначив Богдан Федун.

Особливістю цього навчання, як повідомив свободівець, було те, що духовний вишкіл проводив отець Василь Партика, який подякував хлопцям і дівчатам за активність, великий патріотизм, а також готовність захищати рідну землю.

На тренування, за його словами, також були присутні представники Сокальського військкомату.

"На жаль, актуальність таких занять не зникає, бо ж ніхто не знає, як розвиватимуться події в нашій країні далі. Тому вишколи проводитимуться і надалі, аби бути готовими завжди стояти на захисті рідної землі", – повідомив Богдан Федун.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Facebook поширюється ...
Наступна новина: В Луцьку 22 грудня ...

КОМЕНТАРІ