Тарас Гупало: "Слід звільнити від сплати пайового внеску колишніх працівників керамічного заводу,які своїм коштом добудовують власне житло"

Тарас Гупало: "Слід звільнити від сплати пайового внеску колишніх працівників керамічного заводу,які своїм коштом добудовують власне житло"

17.12.14 13:21 0 892
Працівники Львівського керамічного заводу, які залишились наодинці з незавершеним будівництвом, не повинні мати додаткових витрат за те, що своїм коштом добудовують власне житло. Про це 16 грудня 2014 року заявив депутат Львівської міської ради свободівець Тарас Гупало.

Як повідомив депутат, на вул. Сяйво, 1 відбулось обговорення з громадою Левандівки питань порядку денного чергового пленарного засідання ЛМР. Зокрема, обговорили питання звільнення ЖБК на Роксоляни, 51 від сплати пайового внеску.

"24 сім'ї пайовиків житлово-будівельного кооперативу на Роксоляни вклали значні кошти у будівництво житла. Усі вони колишні працівники Львівського керамічного заводу із багаторічним стажем. У цьому будинку вже понад десять років не проводили будь-яких будівельних робіт через банкрутство Львівського керамічного заводу. Його навіть досі не введено в експлуатацію", – зазначив свободівець.

"Фактично, єдиним способом відновити будівництво стало створення житлово-будівельного кооперативу з числа колишніх працівників цього заводу. Натомість, нині передбачили ще стягнути з людей понад 365 тисяч гривень пайового внеску. А це понад 15 тисяч гривень з кожної родини. Ми обговорили з громадою Левандівки питання звільнення від сплати пайового внеску ЖБК на Роксоляни, 51. Люди підтримали рішення – очевидно, що платити місту такі суми грошей мають насамперед великі забудовники, а не прості львів'яни, які залишились наодинці з недобудовою та за власний кошт завершують будівництво своїх домівок", – зазначив Тарас Гупало.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ