У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

17.12.14 14:44 0 752
За добу до міліції надійшло 25 повідомлень про скоєння крадіжок. За 17 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Міліціонери встановили, що крадіжку з території колишнього асфальтного заводу, що в Демидівському районі скоїв 27-річний Павло з Луцька. Зловмисник, шляхом вільного доступу, викрав п'ять електродвигунів та металобрухт, які належать 49-річному жителю Горохівського району Волинської області. Сума збитку становить близько 3000 гривень.

— До міліції повідомив 32-річний Тарас з Дубно, що невідома особа скоїла крадіжку з його господарства. Зловмисник, шляхом вільного доступу, викрав з новобудови потерпілого викрав електроінструменти. Сума збитку встановлюється.

— До міліції повідомив 68-річний Степан, житель Млинівського району, що невідома особа скоїла крадіжку з його господарства. Зловмисник, шляхом вільного доступу, викрав з підсобного приміщення потерпілого викрав бензопилу та домашню консервацію. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ