У Рівненській області служба зайнятості та реалії партнерства

У Рівненській області служба зайнятості та реалії партнерства

17.12.14 15:18 0 720
Розширену нараду із соціальними партнерами «Партнерські засади у роботі служби зайнятості: ми робимо крок назустріч» провели у Здолбунові в рамках Всеукраїнської декади зайнятості з ініціативи Здолбунівського районного центру зайнятості

У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації, депутат районної ради Валентина Бондарчук, начальники управління соціального захисту Микола Бортник та управління пенсійного Фонду Світлана Жовтанюк, директор районного центру для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Павлова, директор Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Сергій Гридіна, в.о. начальника Фонду соціального страхування від нещасних випадків Світлана Козачок, директор Центру надання адміністративних послуг Світлана Муляр, директор Територіального центру надання соціальних послу Анатолій Ліщинський.

Учасникам розповіли про роботу центру в сучасних економічних умовах, було проаналізовано стан виконання завдань. Заступник директора районного центру зайнятості Оксана Шнайдер надала вичерпну інформацію щодо виконання технологічних процедур у роботі з клієнтами, провела презентацію організації роботи з обслуговування безробітних громадян та роботи інформаційних секторів центру зайнятості. Під час обговорення стану ринку праці Здолбунівського району, перспектив щодо співпраці у 2015 році, присутні порушили низку важливих питань. Заступник голови РДА Валентина Бондарчук відмітила важливу роль центру зайнятості у вирішенні питань соціального захисту населення району, зауважила на необхідності співфінансування громадських робіт, забезпечення зайнятості за рахунок легалізації трудових відносин. Було прийнято рішення про надсилання на підприємства, організації та установи району листів щодо захисту прав і працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями та осіб, що потребують соціального захисту; з роз'яснення основних положень порядку видачі ваучерів та неформального професійного навчання; працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Підсумовуючи проведену роботу, учасники наради визначили подальші напрями співпраці для реалізації основних завдань, які стоять перед службою зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів прощається з ...

КОМЕНТАРІ