Рівненщина: головний скарб

Рівненщина: головний скарб "Поля чудес" - правильно обрана професія

17.12.14 11:46 0 676
Відкритий профорієнтаційний захід «Поле чудес» для учнів випускних класів м. Березне провели в приміщенні районного будинку культури спеціалісти відділу активної підтримки безробітних Березнівського РЦЗ. Мета заходу – допомогти молоді у виборі професії та вберегти від помилок, які можуть позначитися на подальшій професійній долі

Вибір майбутньої професії – процес складний і тривалий. Нелегко визначитися з тим, чим ти хочеш займатися в своєму житті, особливо не маючи чіткого уявлення про ту чи іншу професію. Під час навчання в школі навряд чи хто-небудь усвідомлено представляє свою майбутню кар'єру. Добре ще, якщо недосвідчений школяр може приблизно виділити ту область знань, яка йому більше до душі, і з якою він би хотів пов'язати своє життя. Але буває й так, що людина навіть приблизно не знає, що їй подобається – в цьому випадку вибір стає особливо складним, і без сторонньої допомоги тут не обійтися. Тож на допомогу приходить служба зайнятості.

До програми заходу увійшло ознайомлення як зі старими, забутими, так і новими професіями, попит на які постійно зростає. Учасники активно брали участь у грі та отримували заохочувальні призи від служби зайнятості. Глядачі бурхливо підтримували представників своїх навчальних закладів. Захід пройшов в атмосфері жартів, сміху і щирої зацікавленості всіх відвідувачів «Поля чудес». А впевнену перемогу отримала учениця 11-А класу Березнівської ЗОШ № 2 Валентина Гожа.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Протидія та викриття ...

КОМЕНТАРІ