У Рівненській області декада зайнятості в Дубно

У Рівненській області декада зайнятості в Дубно

17.12.14 13:27 0 732
З нагоди 24-ої річниці з Дня утворення державної служби зайнятості у період з 9 по 18 грудня спеціалісти Дубенського міськрайонного центру зайнятості організували для роботодавців низку заходів в рамках Всеукраїнської декади зайнятості «Державна служба зайнятості – з людьми і для людей»

Серед заходів, спрямованих на поширення поінформованості громадськості, керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо практичної діяльності державної служби зайнятості та результатів її роботи, – проведення наради з головами сільських рад. На заході ключовим питанням було об'єднання зусиль усіх сторін соціального партнерства у вирішенні питань зайнятості сільського населення. Йшлося про розвиток населених пунктів Дубенського району, розширення переліку видів громадських робіт, можливість збільшення видатків на їх організацію та фінансування.

Ще один захід – міні-ярмарок вакансій, проведений з метою підбору безробітних громадян на посаду «Молодший інспектор відділу режиму та охорони» для Дубенської виховної колонії. На зустріч з безробітними запросили представників роботодавців: начальника сектору по роботі з особовим складом Василя Миргородця та начальника відділу режиму й охорони Віталія Гордіюка.

Активно практикують у центрі зайнятості й виїзні заходи. Зокрема, 12 грудня проведено виїзну презентацію роботодавця. Салон «Імперія краси» працює порівняно недавно і його власник – Емілія Шегера неодноразово зверталася до центру зайнятості за допомогою у підборі кваліфікованих спеціалістів, в тому числі шляхом індивідуального замовлення. До виїзної акції запросили безробітних за спеціальністю «Перукар». Присутні мали змогу безпосередньо на робочому місці ознайомитися з умовами праці, поспілкуватися з роботодавцем та показати свої навики та уміння.

Декада триває – і попереду ще цікаві та змістовні зустрічі з роботодавцями та соціальними партнерами, організовані спеціалістами Дубенського МРЦЗ.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі правоохоронці ...
Наступна новина: На Ужгородщині міліція ...

КОМЕНТАРІ