Рівненщина: на екскурсію - до

Рівненщина: на екскурсію - до "ЕКО-маркету"

17.12.14 17:04 0 1022
Захоплюючу та пізнавальну професіографічну екскурсію до місцевого торгового закладу «ЕКО-маркет» організували фахівці Острозького міськрайонного центру зайнятості для учнів 6-х класів Острозького НВК «Школа І-ІІІст.-гімназія»

Статистика свідчить, що кожна друга дитина в дитинстві мріє стати продавцем, причому переважно – продовольчих товарів, тому що «все смачне і все можна скуштувати». Роки проходять і, як виявляється, професія «Продавець продовольчих товарів» є найбільш затребуваною на ринку праці.

Хоча ця професія всім давно відома, та на екскурсії до ЕКО-маркету учні 6 класів Острозького НВК «Школа І-ІІІст.-гімназія» дізналися багато нового та цікавого про історію її виникнення, вимоги до працівника, можливості здобуття, заробіток та перспективи зайнятості.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Світлана Ягодка насолосила, що професія продавця є однією з найбільш поширених та найдавніших. Мабуть, жодна інша діяльність так безпосередньо не пов'язана із потребами людей. Заступник директора торгового закладу Юрій Чирук, який був гідом для дітлахів, сказав, що від рівня торговельного обслуговування залежить настрій людей, продуктивність їх праці. На сучасному етапі торгівля повинна оперативно та якісно задовольняти все більш зростаючі запити населення. Нині значно підвищилися вимоги людей до культури обслуговування, до рівня кваліфікації працівників, їх уміння правильно сприймати і оцінювати настрій покупця та мотиви його поведінки.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ