На Житомирщині правоохоронці затримали магазинних грабіжників того ж вечора

На Житомирщині правоохоронці затримали магазинних грабіжників того ж вечора

17.12.14 08:08 0 715
Надвечір до міськвідділу міліції надійшло повідомлення про зухвалий злочин. Два молодики, набравши у магазині райцентру товару, не розрахувавшись, втекли разом з крамом. Правоохоронці встановили особи підозрюваних та затримали обох уже за кілька годин.

Про грабіж до міліції повідомила продавчиня одного з місцевих торгівельних закладів. Жінка зателефонувала близько 17.00 й розповіла, що щойно в її магазині двоє парубків поцупили продукти, спиртне та цигарки:

- До прилавку підійшли двоє хлопців, попросили скласти в пакет 2 л горілки, 2 пачки сухариків, сигарети, ще щось, - розповідала продавчиня. – Я, зібравши все, передала їм, сподіваючись, що вони розрахуються.

Однак парубки, схопивши пакунок, кинулись геть з магазину. Продавчиня кинулась за ними, гукаючи, щоб ті сплатили за товар. Наздогнати «забудькуватих» покупців їй все ж не вдалось, тож жінка відразу набрала номер «102».

На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи Малинського МВ УМВС, які розпочали першочергові заходи по з'ясуванню всіх обставин події. За описом зовнішності молодиків, зробленим очевидцями події, дільничний інспектор впізнав одного з місцевих жителів. Чоловік мешкав неподалік і уже притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення сімейного насильства.

Відтак, щоб перевірити цю версію, правоохоронці вирушили до місця проживання молодика. В оселі застали обох парубків, які саме пригощались щойно викраденим.

Їх було доставлено до міськвідділу для оформлення відповідних матеріалів. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Частину викраденого було вилучено, як свідчення причетності до протиправного діяння. Втім самі затримані, одному з яких 22, а іншому 27 років, своєї вини не заперечують. За їх словами, грошей не було, а «випити хотілося, от і придумали».

Досудове розслідування триває. Наразі парубкам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Алла Ващенко,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Малинського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ