На Хмельниччині шепетівський район отримав новий шкільний автобус

На Хмельниччині шепетівський район отримав новий шкільний автобус

18.12.14 11:44 0 637
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин вручив ключі від нового шкільного автобуса директору Мокіївської ЗОШ I-III ступенів Шепетівського району Оксані Колбі.

Разом із Олександром Симчишиним сільську школу також відвідали голова райдержадміністрації Микола Дорощук та начальник управління освіти, молоді та спорту адміністрації Наталія Грабельнікова.

У своєму виступі Олександр Сергійович зазначив: «Діти повинні із задоволенням ходити до школи. У них, як і вчителів, має бути можливість комфортно та безпечно доїхати на уроки та повернутися додому – це те завдання, яке стоїть перед нами - місцевою владою.»

Обласна влада опікується проблемами освіти, зокрема, сільської школи, створюються належні умови для навчання і виховання дітей сільського регіону шляхом забезпечення їх шкільними автобусами для отримання якісної освіти. Школи неодмінно повинні мати свій автобус. Не тільки, щоб довозити на навчання дітей і на роботу вчителів, а й для екскурсій, подорожей, інших потреб учнівського та педагогічного колективів.

Від імені тих, хто буде безпосередньо користуватися послугами новенького автобуса, владі подякували голова батьківського комітету Олена Кравчук та учні школи.

ДОВІДКОВО

Загалом у Мокіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів навчається 118 школярів. Із них, 60 учнів щоденно довозяться на навчання із сіл Білопіль та Пиляї.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Вінничині “Ми щодня ...

КОМЕНТАРІ