На Хмельниччині напередодні Дня Святого Миколая дільничні інспектори відвідали сім'ю учасника АТО

На Хмельниччині напередодні Дня Святого Миколая дільничні інспектори відвідали сім'ю учасника АТО

18.12.14 13:11 0 626
Дільничні інспектори міліції Хмельницького міського відділу міліції привітали 8-річного сина бійця спецроти «Богдан», який наразі перебуває у зоні проведення антитерористичної операції, з наступаючим Днем Святого Миколая.

Максим Калюжнюк чекає на повернення з третьої ротації тата, який ще з липня регулярно їздить на схід країни, аби боронити її кордони. Це все, що знає хлопчик. Каже, що тато періодично телефонує додому, щоб заспокоїти його і маму, та сказати, що все добре.

8-річний Максим гарно вчиться та завжди допомагає мамі по господарству.

— в школі я намалював малюнок для тата, який йому обіцяли передати, — говорить син бійця АТО.

Напередодні свят хлопчик не хоче солодощів і подарунків. Він мріє про одне — щоб тато повернувся додому живим.

— Син мене завжди підтримує, — говорить мама хлопчика Світлана. — Я і сама стараюсь триматися та не показувати, що робиться у мене на душі та як я хвилююсь за чоловіка.

Жінка розповідає, що їх родині важко, але вона з розумінням та повагою ставиться до професійного вибору чоловіка. «Хто ж, як не я», — так завжди говорить її Володимир. Родина чекає на повернення свого героя, який обіцяє прибути до новорічних свят.

Поки ж місію Святого Миколая виконали дільничні інспектори міліції Хмельницького міського відділу міліції, які завітали до родини та вручили хлопчикові подарунок.

— Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу та звертатися у будь-який час, — зазначив дільничний інспектор міліції Руслан Дацюк, вручаючи Світлані свою візитівку.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Житомирщина готується до ...

КОМЕНТАРІ