На Хмельниччині до 11 років позбавлення волі засуджено мешканця Білогірського району,який убив свого тестя

На Хмельниччині до 11 років позбавлення волі засуджено мешканця Білогірського району,який убив свого тестя

18.12.14 12:25 0 593
Конфлікт між чоловіками виник через постійні пиятики зятя та його легковажне ставлення до своєї сім'ї, в якій підростає двоє дітей. Та цього разу сварка закінчилась бійкою, під час якої оскаженілий молодий чоловік спочатку зламав опонентові хребет, а потім перерізав горло.

О 23.10 годині до Білогірського райвідділу міліції зателефонувала 29-річна жителька одного із сіл району і повідомила про те, що між її батьком та чоловіком виникла сварка, яка переросла у бійку. За кілька хвилин слідчо-оперативна група уже була на порозі райвідділу, готуючись їхати на чергову сімейну суперечку, як знову пролунав дзвінок. Цього разу телефонував уже чоловік, який повідомив, що щойно зарізав свого тестя.

Виїхавши на місце події, працівники міліції встановили, що сварки між чоловіками виникали регулярно. Справа в тому, що 32-річний зять жив у приймах, ніде не працював, постійно пиячив і зовсім не думав про виховання двох неповнолітніх дітей. Зрозуміло, що тестю це не подобалось.

От і того вечора чоловік прийшов додому в дзуськи п'яним. 54-річний господар знову почав його «виховувати». Сварка переросла у бійку, під час якої зять зламав тестеві хребет. Безпорадний чоловік кілька хвилин лежав на долівці літньої кухні, де, власне, зав'язалася суперечка. Жінки, почувши крики, викликали міліцію.

А лиходій усе не заспокоювався. Через кілька хвилин після скоєного він взяв ножа і перерізав тестеві горло. Була пошкоджена сонна артерія, тож чоловік помер за лічені хвилини, і медики вже нічим не могли йому допомогти. Добре, що хоч діти усього цього не бачили…

Нещодавно Ізяславський районний суд розглянув матеріали кримінального провадження і визнав підсудного винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» та ч. 1 ст. 129 «Погроза вбивством» Кримінального кодексу України та засудив його до 11 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Співробітники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ