З початку року хмельницькі правоохоронці припинили діяльність 49 гральних закладів та вилучили 532 одиниці грального обладнання

З початку року хмельницькі правоохоронці припинили діяльність 49 гральних закладів та вилучили 532 одиниці грального обладнання

18.12.14 08:09 0 723
Нещодавно працівники УДСБЕЗ затримали автомобіль, в якому власники підпільного грального закладу намагалися вивезти 32 гральні автомати. Правоохоронці «одноруких бандитів» вилучили, а по даному факту відкрили кримінальне провадження.

Як повідомив начальник сектору по боротьбі з правопорушеннями у сфері інтелектуальної власності та комп'ютерних технологій УДСБЕЗ УМВС України в Хмельницькій області Андрій Парфентьєв, з початку року працівниками міліції припинено діяльність 49 гральних закладів. Вилучено 532 одиниці грального обладнання, з яких 455 гральних автомати, 61 одиниця комп'ютерної техніки, 14 покерних столи, 2 рулетки та грошові кошти в сумі 322 тисячі 650 гривень.

Відкрито кримінальні провадження за фактами зайняття гральним бізнесом відносно двох груп з ознаками організованості, які з обвинувальними актами направлено до суду.

Нещодавно під час проведення оперативно-розшукових заходів працівниками управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю було задокументовано протиправну діяльність підпільного грального закладу у місті Хмельницькому. Правоохоронці затримали автомобіль, в якому власники закладу намагались вивезти гральне обладнання. З автомобіля було вилучено 32 гральних автомати.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: волонтери-рятувальники ...

КОМЕНТАРІ