Ірен Роздобудько закінчила писати «Ґудзик-2»

Ірен Роздобудько закінчила писати «Ґудзик-2»

18.12.14 10:38 0 797
Українська письменниця Ірен Роздобудько закінчила роботу над продовженням роману «Ґудзик» – цього з нетерпінням чекали шанувальники її творчості. 17 грудня, Ірен поставила крапку на редагуванні книги.

Про це написала сама Ірен Роздобудько на своїй сторінці у Facebook.

«...ніколи не була забобонною, казала, що пишу «Ґудзик-2» (Десять років по тому...). Починала в мирні часи. Кинула, адже не було на те часу))) І ось закінчила редагувати... 17 грудня 2014. Все. Дякую всім, кому це цікаво, хто запитував і чекає. Ваша І. Р.», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ірен Роздобудько готує продовження «Ґудзика».

У «Ґудзику-2» герої її книги стали на 10 років старшими. У книзі письменниця відповідає на питання, чи знайшов головний герой свою кохану.

«Герої розповідають про те, як склалося у них життя через 10 років. Описую події в книзі за сучасних років. Сучасні стосунки між людьми. Як ми політично змінилися з того часу. В якій зневірі живемо», – розповіла Ірен Роздобудько.

Зазначимо, «Ґудзик» вийшов у світ 2005 року. Тоді ж твір отримав перше місце на конкурсі «Коронація слова» в номінації «роман».

Дія роману починається наприкінці 80-х років минулого століття. Фатальна зустріч у мальовничому куточку Карпат змінила життя головного героя Дениса. Він пройшов усі кола пекла в Афганістані, але вижив. 20 років потому ми знову бачимо Дениса, але тепер він – успішний керівник рекламної компанії. Проте минуле кохання знову увірвалося в його життя, і все летить шкереберть.

«У цьому романі немає смертей і катаклізмів, але трагічне непорозуміння між головними героями спричиняє драматичні події. Кожен герой цієї книги по-своєму прагне щастя та не вміє цінувати подарунки долі. А тим часом янгол грає маленьким загубленим ґудзиком», – йдеться на сайті видавництва «Нора-друк».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ