Андрій Кокотюха їде до Львова з «Адвокатом із Личаківської»

Андрій Кокотюха їде до Львова з «Адвокатом із Личаківської»

18.12.14 15:51 0 736
У Львові 24 грудня відбудеться презентація ювілейної – п'ятдесятої – книжки сучасного українського письменника, сценариста, журналіста Андрія Кокотюхи «Адвокат із Личаківської».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Андрія Кокотюхи – автор великої кількості художніх, документальних та науково-популярних книжок. За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продаж в Україні, за що відзначений як «Золотий письменник» (2012).

Він є неодноразовим лауреатом та володарем гран-прі міжнародного конкурсу «Коронація слова». Відомий як творець гостросюжетних романів: детективних, пригодницьких, трилерів, бойовиків. Останнім часом успішно працює в жанрі історичного роману («Червоний» та «Київські бомби»).

Ретро-книга «Адвокат із Личаківської» переносить читача на початок ХХ століття, у 1908 рік, та розповідає про молодого киянина Клима Кошового, який дивом вирвався з тюрми й тікає від переслідувань царської влади до Львова.

Але й тут його заарештовує поліція – біля трупа відомого адвоката Євгена Сойки. Покійний мав у місті сумнівних друзів та могутніх ворогів. Самогубство чи вбивство? Пошуки істини водять Кошового темними лабіринтами львівських вулиць. На шляху – зухвалі батяри, міські кримінальні королі та російські терористи-бомбісти. А ще поліцейський комісар Марек Віхура, в якого Клим постійно плутається під ногами. Правда приголомшить Кошового та його нового відданого друга Йозефа Шацького і назавжди змінить долю загадкової та впливової красуні Магди Богданович.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові ДАІ закликає ...
Наступна новина: Бійці 9-го батальйону ...

КОМЕНТАРІ