У Львові дітям показали політичну виставу про павука Павутіна

У Львові дітям показали політичну виставу про павука Павутіна

18.12.14 14:29 0 646
У Львові відбувся показ дитячої вистави про злого павука Павутіна. Протистояли цій темній силі добрі герої з відомих казок: Котигорошко, Кіт у Чоботях, Червона Шапочка та Мальвіна. Так актори хотіли нагадати дітям, що дружба та віра зможуть подолати все.

Про це йдеться у сюжеті журналіста програми новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK) Марії Шиманської.

За сценарієм казки, павук Павутін, заручившись підтримкою Заздрості, Жадібності та Брехні, захопив Країну Світла. Мовляв, «як можна тільки правдою жити, все ділити і за друзів радіти?».

Головного негативного героя вистави грає сам автор дитячого мюзиклу – Володимир Мазур. Щоб ввійти в роль, актор передивлявся відео і фото президента Росії. Каже, найважче було відтворити манеру ходьби Путіна.

«За сценарієм, казка переплітається із абсолютно реальними подіями. Але потрібно було адаптувати це, адже у нас дитячий спектакль і ми старалися, щоб дітям було все зрозуміло. Як і в кожному спектаклі, має бути негативний герой. З ним проблем не виникало, тому що більш негативного героя зараз важко знайти», – зізнається Володимир Мазур.

Самі ж маленькі глядачі кажуть: усе вони зрозуміли і вистава їм дуже сподобалась.

«Вистава була про Україну і Росію, що Павутін хотів забрати Миколая, щоб захопити весь світ», – розповідає школяр Данило.

Дитячий політичний мюзикл можна ще дивитися до кінця цього тижня.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ