В Чернівецькій області зворушлива зустріч з працівниками ДАІ (+фото)

В Чернівецькій області зворушлива зустріч з працівниками ДАІ (+фото)

18.12.14 08:07 0 947
У Чернівецькій загальноосвітній школі №14 Чернівецької міської ради урок з безпеки дорожнього руху перетворився на вшанування людей, які служать державі у важкий для неї час.

— Діти тонко відчувають суспільну атмосферу,— ділиться враженнями інспектор УДАІ УМВС України в Чернівецькій області майор міліції Наталя Кирилюк.— Іноді ми, дорослі, цього не помічаємо. Усі настрої часу,його неспокій не проходять повз їх увагу. Роблю цей висновок сама для себе, відвідуючи навчальні заклади з профілактичними завданнями.

Цього разу спілкування з учнями молодших та старших класів на тему безпеки дорожнього руху, транспортної дисципліни, культури поведінки на дорогах і вулицях у актовому залі найстарішої на Буковині школи переросло у спонтанний інтерес дітей до роботи автоінспектора зокрема і працівника міліції загалом.

Діти цікавились особливостями міліцейської професії, вимогами до неї, проявляли шанобливе ставлення до тих, хто служить і в Чернівцях, і там, де триває антитерористична операція…

А коли педагоги запропонували піднятись тим, у кого хтось із батьків правоохоронець, та відповісти на питання, чи легко бути дочкою чи сином міліціонера, піднялось з десяток хлопчиків і дівчаток. У декого з дорослих в очах з’явились сльози… Можливо,від відчуття моменту, коли історія держави твориться не на сторінках підручників, а в реальному щоденні,з реальними героями, які проявляють мужність, жертовність заради кращого майбутнього нинішнього покоління.







Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: триває ...
Наступна новина: З початку року хмельницькі ...

КОМЕНТАРІ