Чернівецька область: триває робота щодо роз’яснення громадянам правил безпеки

Чернівецька область: триває робота щодо роз’яснення громадянам правил безпеки

18.12.14 13:13 0 676
Працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводять активну інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями краю задля недопущення виникнення пожеж. Рейдові групи рятувальників, які працюють по всій Чернівецькій області, здійснюють свою роботу в житловому секторі, в якому виникло майже 90 % від усіх пожеж.

Протягом 16 грудня рятувальники провели профілактичні рейди в усіх районах Чернівецької області. Місцевим мешканцям нагадали основні правила пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися повсякденно. Для більшої ефективності від здійсненої роботи людям вручили буклети та листівки з правилами безпеки. Також краянам розповіли про правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час опалювального сезону. Наприклад, працівники Заставнівського районного відділу провели профілактичний рейд в селі Прилипче та смт. Кострижівка Заставнівського району, під час яких відвідали 28 помешкань та поспілкувалися із понад 80 громадянами. Всього протягом 16 грудня інженерно-інспекторський склад Управління ДСНС України у Чернівецькій області відвідав 342 будинки, в яких проживають понад 700 людей.

«Ми щиро вдячні рятувальникам за турботу про нашу безпеку та увагу, яку вони приділяють людям» – зазначила Марія, мешканка смт. Кострижівка Заставнівського району.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська міліція ...

КОМЕНТАРІ