Більше ніж пів року при прокуратурі Вінницької області функціонує Консультативна рада

Більше ніж пів року при прокуратурі Вінницької області функціонує Консультативна рада

18.12.14 18:29 0 666
Консультативна рада - це постійно діючий колегіально-консультативний орган, до складу якого, крім колишніх працівників прокуратури, входять представники громадських об’єднань, науковці, депутати обласної ради. Основним завданням ради є налагодження ефективних взаємовідносин органів прокуратури області з жителями Вінниччини.

На така співпраця дала певний результат. Так, на семи засіданнях ради обговорено ряд актуальних для регіону питань. Зокрема, щодо стану додержання бюджетного, земельного законодавства, підтримано ініціативу про збір коштів на лікування бійців, які постраждали внаслідок бойових дій на сході України, визначено низку заходів на наступний рік. Крім того, в науково-аналітичних виданнях розміщено 4 публікації з питань прокурорсько-слідчої діяльності.

Члени Консультативної ради беруть активну участь в обговорені законодавчих ініціатив, у тому числі щодо приведення чинного законодавства у відповідність до вимог нового Закону України «Про прокуратуру».

У свою чергу, з метою забезпечення прозорості й відкритості, прокуратура області систематично інформує Консультативну раду про проведену роботу, напрацювання та перспективи на майбутнє.

Дмитро Цвігун,

голова Консультативної ради при прокуратурі області

Контактні телефони:

56-06-34

68-22-42
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ