рятувальники та команда ДЮП «Нон-стоп» привітали дітей-переселенців із східних областей України та АР Крим з Днем Cвятого Миколая

рятувальники та команда ДЮП «Нон-стоп» привітали дітей-переселенців із східних областей України та АР Крим з Днем Cвятого Миколая

18.12.14 16:25 0 819
17 грудня діти-переселенці із Криму та східних областей України, які наразі проживають і навчаються у м. Вінниці, завітали в гості до рятувальників.

В актовій залі Головного управління ДСНС України у Вінницькій області для них було влаштовано справжнє свято з нагоди Дня Святого Миколая.

Музичні подарунки для малечі підготували естрадно-духовий оркестр Головного управління та одна з кращих команд ДЮП обласного центру «Нон-стоп». Під час святкування малеча встигла пригадати і номер виклику оперативно-рятувальної служби, і основні правила безпеки, і найвеселіші новорічні пісні. По завершенню заходу усі школярі з рук керівництва ГУ ДСНС та Вінницької обласної організації добровільного пожежного товариства України отримали солодкі подарунки.

Після фінальних акордів святкового концерту відлунням звучали слова подяки від батьків, бабусь та дідусів, які також вирішили завітати на незвичайне свято. А дружина юних пожежників «Нон-стоп», зробивши добру справу – знайшла нових друзів, майбутніх учасників ДЮП.

ГУ ДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Із зони АТО повернулися ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ