Професійно-технічна освіта Вінниччини рівняється на німецьких колег (+фото)

Професійно-технічна освіта Вінниччини рівняється на німецьких колег (+фото)

18.12.14 13:20 0 681
17 грудня на базі Вищого художнього професійно-технічного училища №5 м. Вінниці відбулася робоча нарада з питань реалізації укладеного раніше договору «Модернізація та адаптація будівельних професій» між німецьким благодійним Фондом ім. Ебергарда Шьока, Департаментом освіти і науки Вінницької облдержадміністрації та Вищим художнім професійно-технічним училищем №5. В нараді взяли участь виконавчий директор фонду Петер Мьоллер, заступник директора Департаменту Валерій Бачинський, віце президент фонду підтримки будівельної галузі BZK (DEUTSCH-UKRAINISCHES BAUZENTRUM KIEW) Торальф Вайзе, керівництво навчального закладу та учасники проекту з Республіки Молдова.

В ході наради було розглянуто план заходів, спрямованих на практичну реалізацію укладеного договору з запровадження підготовки кваліфікованих робітників з професії «Маляр/дизайнер» у Вищому художньому професійно-технічному училищі №5 м. Вінниці.

Нагадаємо, що головний напрямок діяльності Фонду Ебергарда Шьока – сфера підтримки ремісничої діяльності, навчання молоді та дорослого населення ремісничим професіям. Метою проекту є модернізація професійно-технічної освіти у галузі будівництва та її гармонізація і піднесення до рівня стандартів, прийнятих в Західній Європі.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Запорожский рынок труда ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ