Керівник міліції Вінниччини зустрівся зі слідчими,які повернулись із зони АТО

Керівник міліції Вінниччини зустрівся зі слідчими,які повернулись із зони АТО

18.12.14 13:49 0 650
Начальник УМВС Ігор Моренець подякував працівникам слідчих підрозділів обласної міліції, які розслідували злочини, скоєні учасниками незаконних збройних формувань на території Донецької та Луганської областей та відзначив їхніх батьків за зразкове виховання синів.

Сім досвідчених слідчих вінницької міліції повернулись із зони проведення антитерористичної операції. Правоохоронців, які місяць розслідували злочини, скоєні на території буремного регіону зустрічали друзі, рідні та колеги.

У складі слідчої групи, створеної Міністерством внутрішніх справ України, вінницькі слідчі здійснювали огляди місця події, збирали речові докази, встановлювали свідків та очевидців злочинів та скеровували кримінальні провадження з обвинувальними актами до суду.

Очільник міліції Вінниччини Ігор Моренець в присутності керівників структурних підрозділів обласної міліції особисто привітав підлеглих з поверненням.

Він подякував слідчим за сумлінне виконання своїх службових обов'язків та кожному вручив подяку для батьків, які виховали достойних синів, готових захищати свою Батьківщину.

Стомлені важкою службою та довгою дорогою правоохоронці не приховували свою радість від повернення додому, адже більше місяця їх рідні та друзі хвилювалися за їхні життя.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ