На Вінничині міліціонери ліквідували ще два підпільних ігрових заклади

На Вінничині міліціонери ліквідували ще два підпільних ігрових заклади

18.12.14 10:00 0 614
Працівники вінницької міліції продовжують боротьбу з гральним бізнесом та закликають громадян повідомляти про відомі їм факти діяльності азартних клубів. Вчора ще два підпільних заклади припинили своє існування, з початку року – 71.

У м. Бар ігрова зала знаходилася у підвальному приміщенні магазину. Любителі азарту заходили в заклад «по дзвінку». Жодних вивісок на приміщенні не було. Отримана оперативна інформація була реалізована працівниками міліції – на момент їх візиту у залі знаходилося четверо гравців. Працівники міліції припинили роботу закладу та вилучили 5 ігрових автоматів.

На даний час проводиться досудове розслідування та встановлюються коло осіб, причетних до незаконного надання послуг у сфері грального бізнесу.

Також працівниками управління державної служби боротьби з економічними злочинами було припинено діяльність грального закладу, який працював в закритому режимі під виглядом інтернет-кафе на перехресті вулиць Келецької – Лялі Ратушної. Інформація про підпільний заклад надійшла до міліції від небайдужого вінничанина. З даного приміщення було вилучено 6 одиниць комп'ютерного обладнання з програмним забезпеченням для проведення азартних ігор.

Системні блоки було вилучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС України у Вінницькій області для проведення дослідження.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження відповідно до ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

За словами начальника Управління державної служби боротьби з економічними злочинами Станіслава Маклакова, з початку року на території області ліквідовано діяльність 71 грального закладу, у правопорушників вилучено понад 500 одиниць грального обладнання.

Міліція звертається до усіх мешканців області з проханням повідомляти про відомі факти діяльності гральних закладів за номерами 59-34-20, 59-34-18 або 102 . Правоохоронці не залишать без уваги жодне з таких повідомлень.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зорян Шкіряк: Жоден ...
Наступна новина: Рівненські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ