На Вінничині держохоронці затримали правопорушника,який спричинив тілесні ушкодження водію-інкасатору

На Вінничині держохоронці затримали правопорушника,який спричинив тілесні ушкодження водію-інкасатору

18.12.14 10:35 0 617
Прибувши на виклик по сигналу «Тривога», працівники Державної служби охорони затримали зловмисника, який безпричинно вдарив водія інкасаторського автомобіля.

Під'їхавши на службовому автомобілі до одного з вінницьких відділень державного банку, водій інкасаторської машини потрапив у неприємну ситуацію. Назустріч йому по проїжджій частині дороги рухалась компанія молодих людей. Наблизившись до авто, один з молодиків вдарив ногою по кузову автомобіля, на що водій-інкасатор зробив зауваження, але у відповідь почув нецензурну лайку.

Зупинивши автомобіль, інкасатор вийшов, щоб з'ясувати причини даної поведінки, але, не встигнувши щось сказати, відразу отримав удар в область голови.

Для вгамування зухвалого розбишаки, персонал банку натиснув «Тривожну кнопку». Прибувши на місце події, працівники Державної служби охорони затримали нападника.

Ним виявився 27-річний вінничанин, який вже неодноразово відповідав перед законом за хуліганство, крадіжки та вживання наркотичних засобів. Вгамувавши правопорушника, його доставили до відділення міліції для подальшого з'ясування обставин.

За фактом нанесення умисних тілесних ушкоджень середньої тяжкості працівники міліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 122 КК України. Такий злочин карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

УДСО при УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: загинув ...
Наступна новина: Житомирщина має позитивний ...

КОМЕНТАРІ