У Волинській області голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з представником Данської Бізнес Асоціації Полом Далгардом

У Волинській області голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з представником Данської Бізнес Асоціації Полом Далгардом

18.12.14 17:33 0 771
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з представником Данської Бізнес Асоціації Полом Далгардом. Головною метою його візиту було обговорення перспектив інвестиційної співпраці, а також вивчення ситуації на ринку області з метою подальшого зацікавлення іноземних підприємств.

Як зауважив під час розмови Пол Далгард, представники бізнесу Європейського Союзу, зокрема Данії, вважають Волинську область надзвичайно привабливою для розвитку малого та середнього бізнесу. Зокрема вони готові до інвестування на теренах краю.

- Наразі є компанії, які готові вийти на ваші ринки, але для цього мають бути створені прості та зрозумілі для бізнесу правила гри. – зауважив Пол Далгард. – Сподіваюся, що зможемо розраховувати на повну підтримку місцевої влади. До Європейської бізнес-асоціації входять лише законослухняні підприємства, які сплачують податки і не використовують у своїй роботі корупційних схем.

Водночас Пол Далгард висловив сподівання, що влада підтримає його намір створити на Волині бізнес-школу. Її слухачами зможу стати не лише підприємці, але й молоді люди, які виявлять бажання отримати досвід створення та розвитку власного бізнесу.

У свою чергу, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик запевнив, що Волинь готова до співпраці з європейськими партнерами та сприятиме в реалізації всіх інвестиційних проектів.

- Місцева влада всіх рівнів намагається бути відкритою, тому часто виступає ініціатором проведення спільних з бізнесом заходів для налагодження контактів, збільшення об'ємів торгівлі та реалізації спільних проектів. Для нас головне, щоб бізнес почав довіряти владі. Адже чиновники повинні працювати для людей і бізнесу. Маємо спільно об'єднати зусилля, аби в області розвивався малий та середній бізнес, - резюмував він.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопілля: за добу в ...

КОМЕНТАРІ