Люблінські бізнесмени ділитимуться досвідом з волинянами

Люблінські бізнесмени ділитимуться досвідом з волинянами

18.12.14 17:12 0 868
Школам бізнесу, організованих обласною владою та представниками Люблінського клубу бізнесу, на Волині - бути. Про це домовився голова облдержадміністрації Володимир Гунчик із представниками делегації Люблінського клубу бізнесу.

Люблінський клуб бізнесу - це найбільша регіональна бізнес-організація, створена для потреб підприємців, інституцій та осіб, які мають власну економічну діяльність у Люблінському воєводстві. Наразі вона об'єднує більше 250 підприємців, які представляють різні сектори польської економіки.

Для волинян співпраця з представниками Люблінського клубу бізнесу є вкрай важливою.

- Ми будемо максимально сприяти тому, щоб представники Люблінського клубу бізнесу зустрілися з нашими студентами. Хочеться щоб вони поділилися своїми напрацюваннями, а ті, згодом, застосувати їх на практиці, - зауважив голова облдержадміністрації.

Натомість віце-президент Люблінської бізнес-організації Богдан Лукасік запевнив, що вони готові тісно співпрацювати та сприяти розвитку бізнесу на Волині

- Знаю, що у регіоні є підприємства, які можуть працювати на благо Волині, - наголосив Богдан Лукасік. - Ми в свою чергу готові привести польських бізнесменів, які поділяться досвідом.

Разом із тим Володимир Гунчик повідомив, що основою люблінсько-волинського бізнесового проекту стануть ті підприємства, в яких вже зараз напрацьовані зв'язки з сусідньою державою.

По материалам компании Махаон - медицинское программное обеспечение, которая занимается созданием систем PACS с использованием протоколов DICOM и HL7.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Наша мета - повна ...
Наступна новина: Тернопілля: проведено ...

КОМЕНТАРІ