Луцьк: стартував соціальний проект Молодіжний клуб «Як стати успішним»

Луцьк: стартував соціальний проект Молодіжний клуб «Як стати успішним»

18.12.14 15:50 0 706
У рамках реалізації проекту «Створення молодіжного клубу «Як стати успішним»», що впроваджується Благодійним Фондом «Вітрила Дитинства» за підтримки Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині»», Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у партнерстві з Луцькою міською дитячою поліклінікою, відділення «Клініка дружня до молоді», започатковане проведення тренінгових занять для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах вікової категорії 14-18 років.

Метою створення молодіжного клубу є впровадження моделі соціальної інтеграції дітей позбавлених батьківського піклування та дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах в період переходу до самостійного життя за програмою «Як стати успішним».

Завданнями проекту є:

- мотивація учасників до самопізнання та пізнання оточуючих;

- спонукання до усвідомленого життєвого вибору та відповідального ставлення до власного життя;

- розвиток навичок та вмінь, необхідних для повноцінної соціальної інтеграції та успішного самостійного життя;

- розширення мережі позитивних соціальних контактів.

У рамках діяльності клубу планується проводити тренінги, майстер класи, зустрічі з цікавими та успішними людьми, пікніки, екскурсії, квести та виставки. Під час проведення занять тренери використовують такі форми і методи роботи як робота в парах, робота в малих групах, обговорення в загальній групі, індивідуальна робота, рефлексія та ін.

Тренерами Бондарук Тамарою Анатоліївною ( провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді) та Догойдою Іриною Леонідівною (психологом Клінікі дружньої для молоді) проведено три тренінгові заняття. Надалі зустрічі молодіжного клубу будуть проходити щочетверга о 16.00 на базі Клініки дружньої до молоді та Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові ДАІ закликає ...

КОМЕНТАРІ