Луцьк: завдяки сприянню міського голови Миколи Романюка досягнуто домовленостей щодо продовження будівництва комплексу «Житловий квартал № 4»

Луцьк: завдяки сприянню міського голови Миколи Романюка досягнуто домовленостей щодо продовження будівництва комплексу «Житловий квартал № 4»

18.12.14 09:12 0 676
Історія цього будівництва сягає ще 2005 року. Тоді приватне підприємство “Глорія-буд-плюс” розпочало будівництво комплексу “Житловий квартал № 4” в 40- Ж2 мікрорайоні”. Із запланованих шести житлових будинків, в експлуатацію здали лише один. Але, на жаль, забудовники не змогли продовжити роботи. З 2006 року почалися судові процеси щодо повернення коштів вкладникам, проте ситуація з місця так і не зрушилася.

Тож завдяки втручанню Луцького міського голови Миколи Романюка, приватне підприємство “Глорія-буд-плюс” передало незавершене будівництво обслуговуючому кооперативу “Луцький дім”, який створили ошукані вкладники. Вони виявили бажання за свої кошти завершити будівництво житлового комплексу та отримати земельну ділянку.

Станом на складені списки усіх інвесторів та списки вільних приміщень та у які вкладені кошти. Ці списки підписані у двосторонньому порядку ПП “Глорія-буд-плюс” та обслуговуючим кооперативом “Луцький дім”.

Після отримання права на земельну ділянку, обслуговуючий кооператив зможе завершити будівництво, здати об'єкт в експлуатацію та передати право на квартири вкладникам.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зворушлива зустріч з ...
Наступна новина: У Львові напередодні свят ...

КОМЕНТАРІ