В Луцьку міська влада сприятиме у вирішенні проблем ПАТ “Електротермометрія”

В Луцьку міська влада сприятиме у вирішенні проблем ПАТ “Електротермометрія”

18.12.14 12:21 0 676
На засіданні виконавчого комітету заступник міського голови Тарас Яковлев поінформував про результати діяльності робочої групи, яка була створена згідно розпорядження міського голови Миколи Романюка для вирішення проблем, що виникли на ПАТ “Електротермометрія”.

Тарас Яковлев зазначив, що до очолюваної ним робочої групи увійшли депутати міської ради Роман Бондарук, Юрій Вега, Андрій Осіпов, директор департаменту ЖКГ Іван Кубуцький, спеціалісти управління економіки міської ради, представники трудового колективу ПАТ “Електротермометрія”. За словами доповідача, на підприємстві працює більше 600 осіб, воно сплачує 1,5 мільйона гривень податків, тож є важливим для економіки міста, його потрібно підтримати і зберегти.

Зараз підприємство переживає кризу, воно втратило ринки збуту своєї продукції у Криму, Росії, на тимчасово окупованій території Донецької і Луганської областей, тому змушене скоротити обсяги виробництва. Робоча група напрацювала пропозиції для виходу підприємства з кризи. Зокрема, до міст-партнерів Луцька будуть надіслані листи-прайси з рекламою продукції ПАТ “Електротермометрія”. Також будуть напрацьовані пропозиції для ДКП “Луцьктепло”, КП “Луцькводоканал”, будівельних організацій щодо придбання ними засобів обліку місцевого виробництва. Також підготують звернення до Кабінету Міністрів щодо державного замовлення продукції ПАТ “Електротермометрія”. Відділу маркетингу підприємства робоча група рекомендує підготувати належну презентацію продукції.

Міський голова Микола Романюк запевнив, що міська влада максимально сприятиме у вирішенні проблем підприємства.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ