ПрАТ “Луцьке АТП 10701” покращило виконання графіків за кількістю виходів на рейси

ПрАТ “Луцьке АТП 10701” покращило виконання графіків за кількістю виходів на рейси

18.12.14 12:41 0 642
Члени виконавчого комітету підтримали проект рішення “Про виконання приватним акціонерним товариством «Луцьке АТП 10701» договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом”. Директор ПрАТ “Луцьке АТП 10701” Приймич Володимир повідомив, що станом на 1 грудня цього року між виконавчим комітетом Луцької міської ради (організатором перевезень) та ПрАТ «Луцьке АТП 10701» (перевізником) заключено 5 договорів на перевезення пасажирів автобусними маршрутами загального користування у м. Луцьк. Це маршрути: 3; 9; 17а; 18 і 14 та 26а, на яких задіяно згідно з умовами договорів 41одиниця транспортних засобів (в т.ч. 4 резервні). З них : власні - 23 одиниці, орендовані - 18 одиниць, в тому числі: пристосовані для перевезення пасажирів з особливими потребами: власні 2 одиниці на маршруті № 9.

Середній рівень заробітної плати водіїв підприємства, у відповідності до укладених договорів, не нижчий ніж 120% від рівня мінімальної зарплати. Заробітна плата виплачується відповідно до відпрацьованих годин в місяці вчасно, заборгованості по заробітній платі немає. Трудовий колектив підприємства складає майже 150 осіб.

Відповідно до встановленого переліку пільгових категорій населення ПрАТ «Луцьке АТП 10701» виконує перевезення пільгових категорій населення, а також додатково пільгову категорію «діти війни» на маршрутах № 9 та № 18, - тобто на двох маршрутах із п'яти, які перевозять «дітей війни». На жаль, до цих пір ПрАТ «Луцьке АТП 10701» не отримало компенсацій за перевезення «дітей війни».

У квітні-червні цього року після різкого подорожчання палива та запчастин в АТП дещо зменшилися показники регулярності виконання рейсів. Але за останній період, не зважаючи на складну економічну ситуацію в країні та на АТП, - намітилася тенденція покращення регулярності виконання рейсів. Так, за листопад загальне виконання графіків за кількістю виходів на рейси становило майже 90%, а за 10 днів грудня цього року – 94, 03%, що менше, ніж на один відсоток від запланованих по договорах.

Заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що керівника цього підприємства уже заслуховували на засіданні виконавчого комітету, хотіли навіть розірвати з ним договір про співпрацю, та було дано доручення усунути ряд недоліків у роботі. Зокрема, у попередньому звіті загальне виконання графіків за кількістю виходів на рейси становило лише 81,9%, а тепер цей показник становить понад 94%. Це - хороша динаміка. “Підприємство довело, якщо є воля і бажання працювати, ситуацію можна покращувати. Такий приклад варто наслідувати”, - сказав Тарас Яковлев. Міський голова Микола Романюк також відзначив хороші напрацювання ПрАТ «Луцьке АТП 10701» та побажав й надалі так працювати.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ