В Луцьку міський голова Микола Романюк дав доручення,аби всі автобуси ЛПЕ до 1 січня 2015 року були обладанані GPS-навігацією

В Луцьку міський голова Микола Романюк дав доручення,аби всі автобуси ЛПЕ до 1 січня 2015 року були обладанані GPS-навігацією

18.12.14 14:06 0 660
На цьому наголосив міський голова під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету міської ради. Адже станом на 10 грудня цього року між виконавчим комітетом Луцької міської ради та Луцьким підприємством електротранспорту укладено договори на перевезення пасажирів автотранспортом у м.Луцьку за маршрутами №№9а, 24, 25, 26, 28, 29, 30 та 32. У кількох автобусів з різних причин не працює система GPS-навігації, відтак не можна прослідкувати прохідність їх рейсу. Микола Романюк відзначив позитивом те, що скарг від пасажирів на якість перевезення немає, водночас питання функціонування GPS та озвучки зупинок потребує постійного контролю. Він дав доручення, аби до 1 січня 2015 року всі автобуси ЛПЕ, були обладанані GPS-навігацією.

Начальник служби перевезень Луцького підприємства електротранспорту Віктор Михалюк поінформував членів виконавчого комітету, що на підприємстві для передрейсового та післярейсового медичного, технічного оглядів обладнані два відповідних пункти контролю та додатковий медичний кабінет, що суттєво впливає на безпеку пасажирів. Також після закінчення роботи на кожному автобусі проводиться миття та санітарне прибирання на власній мийці підприємства. Всі автобуси (крім резервних) відповідають екологічним стандартам Євро-2. Позитивом відзначив й те, що середній рівень заробітної плати водіїв у відповідності до угоди не нижче 120% від рівня мінімальної заробітної плати.

Члени виконавчого комітету вирішили, аби недоліки щодо функціонування GPS-навігації у вказані терміни були усунуті, а опісля на черговому засіданні у березні заслухати інформацію про хід роботи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ