На Волині внаслідок лобового зіткнення вантажівки з рейсовим автобусом загинули двоє водіїв

На Волині внаслідок лобового зіткнення вантажівки з рейсовим автобусом загинули двоє водіїв

18.12.14 13:43 0 623
Ще четверо пасажирів автобуса міжнародного сполучення та водій вантажівки отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Автопригода трапилася на автодорозі Устилуг – Луцьк - Рівне у селі Звірів Ківерцівського району.

– За попередніми даними, водій вантажного автомобіля «ДАФ» рухаючись у напрямку Луцька, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автобусом «Неоплан» сполученням Штудгарт – Київ, в якому на момент пригоди знаходилось близько 20-ти пасажирів, – повідомив начальник УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Кравченя. – У результаті двоє водіїв автобуса загинули на місці автопригоди. Водій автомобіля «ДАФ» та четверо пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Попередньо встановлено, що кордон із Україною перетнуло двоє водіїв та 27 пасажирів, один із яких зійшов у Ковелі, ще шестеро – у Луцьку.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини автопригоди, призначено експертизи.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ