В Житомирській області у Любарському районі правоохоронці затримали пересувний пункт прийому металобрухту

В Житомирській області у Любарському районі правоохоронці затримали пересувний пункт прийому металобрухту

18.12.14 16:51 0 627
16 грудня працівники місцевого райвідділу міліції зупинили в одному з сіл району автомобіль під керуванням 41-річного жителя м. Баранівки. В салоні транспортного засобу правоохоронці виявили понад 600 кг металобрухту та спеціальні ваги для його зважування.

За попередніми даними, чоловік займався закупівлею у населення металобрухту без відповідних на те дозвільних документів.

Металобрухт та ваги вилучено до райвідділу, триває подальше розслідування.

Шановні громадяни! Міліційні зведення часто фіксують крадіжки металу найрізноманітнішого спектру. Крадії не гребують нічим, цуплячи посуд, запчастини до дротів ліній радіомовлення, електропередач та телефонні кабелі, аби потім здати ці речі до пунктів прийому металобрухту. Працівники міліції постійно проводять спеціальні заходи, спрямовані, на розкриття названих крадіжок та виявлення існуючих підпільних пунктів прийому металобрухту. Слід пам'ятати, що обидва діяння – незаконне заволодіння чужим майном і порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом – визнаються як кримінальні правопорушення, за вчинення яких передбачена відповідальність згідно з чинним Кримінальним кодексом України.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: обережно - ГРИП!!!
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ