В Житомирській області рятувальники привітали своїх маленьких підшефних з Днем Святого Миколая

В Житомирській області рятувальники привітали своїх маленьких підшефних з Днем Святого Миколая

18.12.14 16:18 0 717
17 грудня у підшефному комунальному закладі «Денишівського навчально-реабілітаційного центру» Житомирської обласної ради відзначали День Святого Миколая. Привітати діток зі святом приїхали і співробітники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

Для рятувальників це вже стало доброю традицією, адже починаючи з 2003 року вони стали тісно співпрацювати із дитячим будинком. Тому і цього року надзвичайники не знехтували можливістю навідати вихованців такого рідного їм закладу.

Наймолодшим дітям, які на момент приїзду гостей спали, працівник ДСНС, переодягнувшись у костюм Святого Миколая, поклали подаруночки під подушку. Деякі з малюків підглядали, а коли Миколай підходив до їхнього ліжечка одразу ж заплющували очі.

До кожного приїзду своїх шефів заклад готується заздалегідь. Протягом години театральний гурток «Веселкові барви» із села Піски Житомирського району подарували глядачам тематичну виставу про Святого Миколая. Усі присутні у святковій залі, не стримуючись, аплодували та підбадьорювали виступаючих.

По закінченню заходу кожен малюк отримав солодкі подарунки від шефів. Директор Денишівського навчально-реабілітаційного центру Галина Шпак, у свою чергу зазначила, що рятувальники – часті гості, вони навідуються сюди не лише у свята, але й коли дитячому закладу потрібна будь-яка допомога. Також, директор висловила щирі слова вдячності усім, хто не залишився байдужим та привітав дітей цього святкового дня.

Виходячи з приміщення, було помітно, як з вікон дітлахи своїми маленькими долоньками прощалися з гостями. Однак, у кожного в серці залишалася надія, що незабаром буде нова, ще довша та веселіша зустріч.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ