В Житомирській області надзвичайники під час ліквідації пожежі виявили тіло чоловіка

В Житомирській області надзвичайники під час ліквідації пожежі виявили тіло чоловіка

18.12.14 12:36 0 655
16 грудня о 22:07 на пункт зв’язку 24-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Любар надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в с. Коваленки.

До служби порятунку «101» зателефонував сусід власника палаючого житла. Чоловік вийшов на двір і побачив, що неподалік горить якась будівля. Після чого негайно побіг перевірити, що сталося. Як з’ясувалося, у селі заселені лише 8 будинків, а інші – безгосподарні. Саме тому загоряння взагалі могли не помітити.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику, полум’я охопило дім. Провівши розвідку, на підлозі однієї з кімнат, вони виявили обгоріле тіло чоловіка. З’ясувалося, що це був 48-річний господар оселі. За словами односельців, чоловік зловживав алкогольними напоями. Того вечора його також бачили у нетверезому стані.

Завдяки вмілим діям надзвичайників о 23:05 пожежу вдалося локалізувати, а о 03:50 – повністю ліквідувати. Внаслідок події вогнем знищено домашнє майно та оздоблення у двох житлових кімнатах, а також пошкоджено перекриття сусідніх. В цілому рятувальники не допустили повного знищення помешкання. За попередньою версією пожежа сталася внаслідок неправильного влаштування і несправності нагрівальної печі та димаря. Остаточну причину займання встановлюють спеціалісти.

УДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ПрАТ “Луцьке АТП 10701” ...

КОМЕНТАРІ