В Закарпатській області прокуратура через суд захищає інтереси пенсіонерки,з якої через друкарську помилку неправомірно стягують кошти з пенсії                 

В Закарпатській області прокуратура через суд захищає інтереси пенсіонерки,з якої через друкарську помилку неправомірно стягують кошти з пенсії              

18.12.14 09:45 0 676
Прокуратурою міста Мукачево на захист майнових прав пенсіонерки подано до суду заяву про скасування незаконного судового наказу про стягнення з громадянки на користь стягувача - Мукачівської філії ПАТ «Закарпатгаз» заборгованості у сумі понад 7500 грн.

Як пояснив прокурор прокуратури міста Мукачева Ярослав Вайдич: «Прокурорською перевіркою встановлено, що пенсіонерка за адресою, яка значиться у документах про заборгованість ніколи не проживала, будинок вказаний там, ні у власності, ні у користуванні останньої ніколи не перебував. Крім того, типовий договір про газопостачання укладений з іншою особою, різниця в прізвищах пенсіонерки і реального боржника виявилась лише у одній букві. Як виявилось банальна друкарська помилка призвела до того, що пенсіонерці за судовим наказом треба сплатити суму, яку вона насправді не боргує. Жінка зверталась і у виконавчу службу, і до представників ПАТ «Закарпатгаз». Проте, там на її заяви не відреагували, а помилки ніхто виправляти не бажав».

Тепер прокуратура взялася захистити права літньої жінки і суді - заява прокурора міста Мукачева про скасування судового наказу вже перебуває на розгляді в суді.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Різдвяну кутю 95 ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ