Ужгородці вимагають від Верховної Ради призначення позачергових місцевих виборів

Ужгородці вимагають від Верховної Ради призначення позачергових місцевих виборів

18.12.14 08:55 0 927
17 грудня 2014 року завершився збір підписів під зверненням до депутатів Верховної Ради України з проханням про проведення дострокових місцевих виборів та виборів голови міста. За два тижні зібрано понад 1300 підписів.

Ужгородська міська організація Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" на прохання жителів Ужгорода ініціювала звернення до народних обранців. Під час акції на вулицях міста активісти зібрали близько 1300 підписів ужгородців. Мешканці міста вимагають від парламенту проведення по всій Україні, зокрема в Ужгороді, дострокових місцевих виборів не пізніше березня 2015 року.

"В Ужгороді до влади повернулися ставленики Партії регіонів. Здійснюється нещадне розкрадання землі та іншого майна міста. Ужгородців обурює цинічне знущання над правами громади та принципами місцевого самоврядування. Постійна боротьба між депутатськими групами за вплив на розподіл ресурсів, нехтування інтересами мешканців міста, систематичне порушення особистого голосування. Усе згадане є підставою вважати Ужгородську міську раду нелегітимною. У зв'язку з невиконанням перезавантаження влади на місцях здійснюється рішуча контрреволюція "регіоналів". П'ята колона продовжує узурпацію влади на рівні місцевого самоврядування. Вважаємо це зрадою ідеалів Майдану!" – йдеться в зверненні.

На думку керівника Ужгородської міської організацій ВО "Свобода" Томаша Лелекача протестні настрої присутні по всій країні, зокрема у Вінниці вони вперше були проявлені. "Тому парламентаріям потрібно прислухатись до думки громади", – зазначив націоналіст.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі з початку ...
Наступна новина: Для дітей переселенців у ...

КОМЕНТАРІ