Івано-Франківщина:  в області виникло 6 пожеж

Івано-Франківщина: в області виникло 6 пожеж

18.12.14 12:44 0 634
16 грудня о 08.40 год. в селі Камінна Надвірнянського району горіла котельня в одному із господарств. Вогнем знищено перекриття та стелю котельні на площі 24 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Минулої доби рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожеж, що виникали в господарських спорудах: в селі Колодіїв Галицького району та селі Ілемня Рожнятівського району. В обох випадках господарі зазнали значних матеріальних збитків. Ніхто з людей не постраждав.

16 грудня о 22.45 год. в Івано-Франківську по вулиці Набережній горіло побутове сміття в трьох металевих контейнерах. Вогнем знищено сміття на площі 3 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

17 грудня о 03.20 год. в місті Долина по вулиці Чорновола виникла пожежа балкону на 4-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку та тирсоплиту на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року в області виникло 1777 пожеж, у вогні загинуло 48 осіб.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПрАТ “Луцьке АТП 10701” ...
Наступна новина: У Києві помер український ...

КОМЕНТАРІ