В Івано-Франківській області мультяшні герої нагадали дошкільнятам правила пожежної безпеки

В Івано-Франківській області мультяшні герої нагадали дошкільнятам правила пожежної безпеки

18.12.14 15:38 0 684
Щорічно на Прикарпатті зростає кількість випадків пожеж, що виникають через дитячі пустощі з вогнем.

Аби запобігти таким пожежам, дітей змалечку навчають правил безпеки, а щоб почуте сприймалося краще - зацікавлюють малюків у ігровій формі. 15-16 грудня працівники Богородчанського райвідділу Управління ДСНС в області спільно із художнім керівником та методистами районного палацу культури Світланою Панько, Лесею Дем’янів, Христиною Андріїв та директором Солотвинського будинку культури Іриною Суслик, підготували театралізовану виставу «Подорож в країну небезпек» для вихованців ДНЗ «Сонечко», «Веселка», Дружба» та «Зірочка», що в селищі Богородчани.

Героями вистави стали добре відомі дітлахам мультяшні герої Маша і Медвідь. Саме вони й розповіли вихованцям закладів правила поводження з сірниками, свічкою, електроприладами, адже це ті предмети, які найчастіше зацікавлюють малюків для ігор.

Вихователі і діти із захопленням переглянули виставу, жваво відповідали на питання. Мультяшні герої не давали дітям нудьгувати, вони в ігровій формі демонстрували, як потрібно гасити багаття після відпочинку на природі. Працівники пожежно-рятувальної служби в свою чергу вручили діткам повчальні листівки, нагадали правила екстреного виклику за номером «101» та пояснили небезпеку пустощів по телефону за цим номером.

Такий захід – своєрідне навчання, яке сприяє кращому засвоєнню дітьми необхідних правил безпеки …

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області “Ми ...

КОМЕНТАРІ