У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці закликали громадян повідомляти про ігрові заклади

У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці закликали громадян повідомляти про ігрові заклади

18.12.14 14:30 0 648
Працівники Дрогобицького міськвідділу міліції та представники Громадської ради при Дрогобицькому МВ ГУМВС України у Львівській області провели прес – конференцію на тему: «Ліквідація сфери азартних ігор»

Учасники прес-конференції обговорили питання, щодо боротьби з таким негативним і руйнівним явищем у суспільстві як ігровий бізнес.

«Незважаючи на те, що у Дрогобичі раніше всі об'єкти незаконного грального бізнесу були ліквідовані, на даний час вже знову виявлені два факти поновлення діяльності таких закладів»,- повідомив начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Андрій Білас.

Працівники служби ДСБЕЗ Дрогобицького міського відділу міліції звертають особливу увагу і вживають відповідних заходів щодо недопущення діяльності ігрових закладів на території міста.

Представники громадських організацій заслухали доповідь керівника міськвідділу і звернулися із запитаннями. Андрій Білас відповів на усі запитання громадян і надав відповідні роз'яснення.

На завершення зустрічі очільник Дрогобицької міліції звернувся до усіх громадян з проханням надавати правоохоронцям інформацію щодо роботи ігрових закладів у місті Дрогобичі.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові дітям показали ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ