На Львівщині правоохоронці зустрілися з громадськими активістами

На Львівщині правоохоронці зустрілися з громадськими активістами

18.12.14 16:35 0 737
У Червонограді працівники міліції обговорили з громадськими активістами питання щодо діяльності гральних закладів та їх закриття.

В залі засідань Червоноградського міського відділу міліції відбулась зустріч начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Володимира Калиша із місцевими ЗМІ та громадськими активістами.

«На території обслуговування Червоноградського міського відділу міліції так, як і у всій державі постійно проводяться оперативно-профілактичні заходи спрямовані на викорінення фактів зайняття гральним бізнесом. Ми запросили вас для того, щоб займатися цією проблемою спільно, адже для нас немає різниці, що наркотики, що гральний бізнес, це є фактично потужне зло і його необхідно безжально викорінювати та постійно цей процес контролювати», - повідомив Володимир Калиш.

Також він зазначив, що на даний час тісно налагоджена співпраця правоохоронців із громадськими активістами, є вже певні результати. Зокрема, активно допомагав міліціонерам заступник голови громадської організації «Законність і порядок» громадський діяч Володимир Ткачик.

«Сподіваємось, що і в подальшому така співпраця існуватиме і про будь-яку інформацію, будуть повідомлятися правоохоронні органи, а ми в свою чергу будемо проводити перевірку та приймати рішення згідно чинного законодавства», - зазначив очільник Червоноградського МВ

Під час зустрічі усі присутні мали змогу поставити запитання керівнику Червоноградського міського відділу міліції та його заступникам щодо розкриття злочинів та діяльності міськвідділу в цілому, а також обговорити подальшу співпрацю правоохоронних органів та громадськості.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі в ОДА ...

КОМЕНТАРІ