Свободівці з Львівщини передали гуманітарну допомогу військовим АТО та сиротам з Донеччини

Свободівці з Львівщини передали гуманітарну допомогу військовим АТО та сиротам з Донеччини

18.12.14 11:36 0 683
Голова Львівської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" Богдан Федун та заступник голови Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Пшик 17 грудня 2014 року передали допомогу військовим окремої сотні "Карпатська Січ", яка сформована при батальйоні "Січ", а також подарунки дітям-сиротам з Донеччини.

Як повідомив голова Сокальської районної організації ВО "Свобода" Ігор Петренко, суттєву допомогу з реалізації поїздки і збору допомоги надала Львівська обласна організація "Свободи".

"Серед переліку необхідних речей є маскувальна сітка, яку плели жителі міста Червоноград, буржуйка від працівників Сокальського ЖЕКу, яка буде зігрівати військових у Донецькому аеропорті, теплі речі, продукти харчування, солодощі, іграшки, одяг, канцелярські приладдя для дітей", – зазначив свободівець.

За словами Богдана Федуна, під час свого перебування у зоні АТО свободівці відвідали сиротинці для дітей, що розташовані в Донецькій області, і вирішили подарувати вихованцям трішки дарунків від святого Миколая.

"Коли ми повернулися на Сокальщину, то підтримали таку нашу благодійну ініціативу й члени ГО "Сокіл". Ми почали збирати допомогу чи не по всьому Сокальському районі, місті Червоноград та у Львові", – зазначив голова Львівської обласної ГО "Сокіл".

Націоналіст також подякував усім небайдужим, хто долучився до благодійної акції, а особливо отцю Михайлу Нискогузу, який поблагословив бійців перед від'їздом з Червонограда на схід і передав військовим образочки, церковні календарі та солодощі в дитячі сиротинці.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ