Правоохоронців Львівщини привітали з професійним святом

Правоохоронців Львівщини привітали з професійним святом

18.12.14 17:20 0 659
17 грудня, у приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області відбулися урочисті збори з нагоди святкування 23-ї річниці Дня міліції України.

На урочистостях був присутній керівний склад ГУМВС України у Львівській області т.в.о. голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Турянський, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, міський голова Львова Андрій Садовий.

Начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія привітав офіцерів, працівників та службовців, ветеранів міліції Львівщини з професійним святом і подякував, що вони віддають всі зусилля найсвятішій справі – охороні честі і гідності народу України.

«Нинішній рік видався надзвичайно складним, напруженим в політичному, економічному та фінансовому житті, а це, відповідно, вимагало від нас постійного пошуку нових більш дієвих підходів до організації роботи усіх органів та підрозділів міліції. Ми докладаємо всіх зусиль у забезпеченні охорони громадського порядку та боротьбі зі злочинністю. Ми повинні бути толерантними одне до одного і наше головне завдання не допустити будь-яких приводів до проявів агресії та порушення громадського порядку, що може становити загрозу безпеці громадян», - розповів Дмитро Загарія.

Також очільник міліції Львівщини відзначив роль правоохоронців, котрі несли і зараз несуть службу на сході країни.

«У лавах міліції Львівщини багато працівників, які несли і зараз несуть службу в зоні АТО. Серед них є поранені. Є загиблі. Вони назавжди залишаться у нашій пам'яті та у пам'яті нащадків», - зазначив Дмитро Загарія.

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих під час виконання службових обов'язків працівників міліції та правоохоронців, які загинули захищаючи цілісність та недоторканість кордонів нашої держави у зоні проведення антитерористичної операції.

У свою чергу Юрій Турянський відмітив, що зараз дуже важливо реформувати органи внутрішніх справ і відновити довіру громади до працівників міліції.

«Вже 23 роки наші правоохоронці з гідністю і доблестю виконують своє завдання – служити суспільству, служити громаді. Я щиро вдячний вам за вашу працю, особливо бійцям батальйону «Львів», які виконують завдання на сході нашої країни», - зазначив Юрій Турянський.

За сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди професійного свята кращих працівників ОВС Львівщини було відзначено грамотами та цінними подарунками.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: проведено ...
Наступна новина: Майже 9 000 гривень за добу ...

КОМЕНТАРІ