В Чернігівській області “Ми щодня рятуємо сотні людських життів,тому долучитися до здачі крові задля порятунку життя наших дітлахів було для нас шляхетною та почесною місією” – Сергій Бочковський

В Чернігівській області “Ми щодня рятуємо сотні людських життів,тому долучитися до здачі крові задля порятунку життя наших дітлахів було для нас шляхетною та почесною місією” – Сергій Бочковський

18.12.14 08:03 0 654
Рятувальники ДСНС України ніколи не залишаються осторонь проблем людей: цілодобово вони працюють заради безпеки та спокою українців. Разом з тим, співробітники Служби порятунку постійно є ініціаторами та учасниками різноманітних благодійних заходів, що спрямовані на допомогу людям. 17 грудня, рятувальники розпочали шляхетну акцію, що була ініційована співробітниками ГУ ДСНС України у місті Києві та Державного підприємства “Мобільний рятувальний центр”. Рятувальники стали донорами крові для маленьких пацієнтів Національної дитячої спеціалізованої лікарні “ОХМАТДИТ”. Акцію заради порятунку життя дітей підтримало керівництво ДСНС України на чолі з Головою Служби Сергієм Бочковським, який спільно з 20 рятувальниками здав кров аби допомогти дітям, які потребують переливання крові, якнайшвидше одужати.

“Діти – це майбутнє нашої країни. Саме тому ми тут, у лікарні “ОХМАТДИТу”, де тисячі маленьких жителів України потребують допомоги від небайдужих людей. Ми щодня рятуємо сотні людських життів, тому долучитися до порятунку життя наших дітлахів було для нас шляхетною та почесною місією. Я відчуваю себе дійсно громадянином України, який виконав свій обов’язок заради життя наших дітей. Мене переповнюють найприємніші та найпозитивніші емоції. Вірю, що подальше проведення таких акцій допоможе дітлахам якнайшвидше одужати”,- зазначив Сергій Бочковський.

Рятувальники стали донорами для всіх тих дітей, які потребують переливання крові, спершу не йшла мова про те, що кожен здаватиме кров для певних дітей. Проте перед початком забору крові, біля будівлі лабораторії, до співробітників ДСНС звернувся чоловік з проханням здати кров для доньки та сина, які наразі проходять курс хіміотерапії в лікарні та потребують щоденного переливання крові. Рятувальники одразу відгукнулися на прохання батька і стали також донорами й для маленьких Максима та Олі.

Акцію по здачі крові спочатку планувалося проводити протягом 17 та 18 грудня. Проте стати донорами згодилися більше ста рятувальників. Оскільки станція забору крові може прийняти в день лише не більше 20 осіб, було вирішено продовжити акцію по здачі крові на наступному тижні, аби всі бажаючі змогли внести свою часточку у порятунок життя дітлахів.

Нагадаємо, 2-3 грудня 2014 року, столичні рятувальники та співробітники Державного підприємства “Мобільний рятувальний центр”, під керівництвом Голови ДСНС України Сергія Бочковського брали участь у ліквідації наслідків аварії на магістральній мережі в дитячій лікарні та забезпечували подачу тепла у корпуси закладу.

Під час роботи у лікарні, рятувальники настільки перейнялися долею її маленьких пацієнтів, що виступили з ініціативою здати кров аби допомогти дітям, які потребують переливання крові, якнайшвидше одужати.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівнераді переймали ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ