У Рівненській області бійцівський характер та самовідданість - запорука успіху

У Рівненській області бійцівський характер та самовідданість - запорука успіху

18.12.14 11:17 0 641
Напередодні святкування 23-ої річниці міліції України, управлінням кадрового забезпечення УМВС спільно з керівництвом Кузнецовського МВ, на базі спортивного комплексу Рівненської АЕС відбувся турнір з міні-футболу, в якому лави першості вкотре посіла команда з Млинова.

У змаганнях взяли участь шість команд з Сарненщини, Млинівщини, Дубровицького району, збірні апарату Управління, Державтоінспекції та місцеві правоохоронці Кузнецовського міськвідділу міліції. Відповідно до регламенту проведення турніру збірні підрозділів були розподілені на 2 групи по 3 команди в кожній, де ігри проходили за коловою системою. На цьому етапі до півфіналів вийшли команди УМВС та УДАІ з першої групи і команди з Млинівського РВ та Кузнецовського МВ – з другої, які випередили своїх конкурентів за кількістю набраних очок у підгрупах.

Після невеликого відпочинку розпочались півфінальні ігри, в яких співробітники апарату Управління, в не простій боротьбі переграли своїх колег з Кузнецовська з рахунком 5:2, а команда з Млинова впевнено здолали своїх суперників з УДАІ з рахунком 4:0 (двічі відзначився голами у ворота суперника Волков Сергій). І нарешті матчі за 3-4 місце і фінал. Ніхто не хотів поступатись, адже вирішувалась доля призових місць. За бронзові нагороди першості зустрілись одвічні суперники спортивних майданчиків - це «вартові доріг» та футболісти з Кузнецовська. Перший тайм гри закінчився з рахунком 1 : 1, і лише у другій половині змагань шальки терезів схилились на бік працівників міськвідділу (3:4), яку очолював капітан команди Павло Шкодич.

Почесний Кубок переможців, у фіналі вибороли представники Млинівського РВ, які у запеклій боротьбі випередили працівників міліції з обласного центру, отримавши перемогу з рахунком 9:7. Кращим гравцем, за рішенням суддівської колегії турніру, визнано Олега Покотила (Млинівський РВ), який провів у ворота суперників сім м'ячів. У номінації «Кращий голкіпер» беззаперечно було визнано воротаря збірної Млинова – ветерана органів внутрішніх справ Юрія Ляшука. Приз «Глядацьких симпатій», за рішенням численних уболівальників, отримала збірна УДАІ УМВС (капітан команди Микола Гапончук). Насамкінець футбольних баталій командам-призерам та переможцям, від імені очільника міліції Рівненщини Сергія Максимова було вручено кубки та грамоти відповідних ступенів.

Учасники змагань вдячні за організацію фінальної частини першості керівництву Кузнецовському МВ. Усім спортсменам які взяли участь у змаганнях бажаємо міцного здоровя та майбутніх яскравих перемог.

Ігор Федорчук

«Кузнецовськ – експрес»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ