У Рівненській області турбота про дітей - понад усе

У Рівненській області турбота про дітей - понад усе

18.12.14 15:33 0 625
День Святого Миколая – свято, на яке з нетерпінням чекає кожна дитина. Співробітники Здолбунівського РВ УМВС не стоять осторонь проблем тих дітей, які залишили стіни свої рідних домівок. На даний час вони, як ніколи, потребують додаткової уваги та підтримки.

Нещодавно працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей відвідали сім'ї вимушених переселенців.

Молода сім'я разом із своєю дворічною донечкою була змушена переїхати до нашого району з м. Макіївка Донецької області, де проходять бойові дії. Чоловік на даний час ще не знайшов собі місце роботи, а жінка перебуває у відпустці по догляду за дитиною.

Побачивши на порозі міліціонерів, маленька Єва незворушно стояла та кліпала своїми оченятами. А коли побачила, що їй вручають подарунки, ніжно посміхнулася.

Міліціонери відвідали ще одну сім'ю. Молода мама разом із своїм сином переїхала до Здолбунівського району із Донецька. Сину Миколі якраз на День Святого Миколая виповниться шість рочків. Тому він з величезним нетерпінням чекав на особливі подарунки до цього свята. Міліціонери вручили йому солодощі, іграшки.

- Це особливе свято, яке повинно приносити у кожну оселю настрій та подарунки для малечі. Тому саме напередодні цього дня ми вирішили провести таку благодійну акцію, – зазначає начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк. - Ми раді, що бодай трішечки змогли зробити цих діток щасливішими.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ