На Рівненщині оперативники викрили налагоджений бізнес на крадіжках

На Рівненщині оперативники викрили налагоджений бізнес на крадіжках

18.12.14 14:05 0 617
Четверо молодиків заробляли собі на життя тим, що викрадали з господарств новобудов газоблоки та продавали їх. Аби викрити злочинну схему до роботи взялися правоохоронці карного розшуку обласного апарату та райвідділу. Та нещодавно крадіїв піймали на гарячому.

Організував злочинну діяльність 34-річний Андрій, мешканець селища Квасилів. За попередньою змовою з 22-річним Дмитром, 21-річним Романом та Валерієм на автомобілі під'їхали до господарства мешканки села Дядьковичі Рівненського району. Переконавшись, що на земельній ділянці є «товар», крадії підігнали машину ближче. Коли зловмисники почали розбирати піддони та вантажити газо блоки у авто, їх заблокували і затримали мешканці села та повідомила про подію до міліції. Дільничний інспектор, який негайно прибув на місце події, впізнав «почерк» крадіїв, викликав слідчо-оперативну групу, яка і затримала чоловіків.

– Молодики в усьому зізнались. На їхньому рахунку крадіжки в Рівненському, Костопільському та Сарненському районах, загалом 20 епізодів по області, – зазначив начальник УКР УМВС підполковник міліції Тарас Сабанюк. – За всіма фактами відкриті кримінальні провадження. Слідчий оголосив зловмисникам про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.

Відомо, що зловмисники вчиняли крадіжки близько останніх трьох місяців.

Наразі триває досудове розслідування, під час якого міліціонери встановлять причетність зловмисників до скоєння інших крадіжок.

Марія Юстицька,

Рівненський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді відбудеться ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ