Завдяки оперативності працівників ДАІ Рівненщини автомобіль затримано,особу зловмисника встановлено

Завдяки оперативності працівників ДАІ Рівненщини автомобіль затримано,особу зловмисника встановлено

18.12.14 17:01 0 659
Лише декілька годин знадобилось працівникам ВДАІ з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району, аби розшукати викрадений автомобіль та особу, яка підозрюється у скоєнні злочину.

14 грудня о 10.20 год. зі служби 102 надійшло повідомлення від жителя села Великі Цепцевичі Володимирецького району про те, що з опівночі до 8 години ранку з двору будинку за місцем проживання невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем марки «NISSAN PRIMERA» та зникли в невідомому напрямку.

На затримання транспортного засобу та встановлення особи черговий управління ДАІ негайно орієнтував усі наряди працівників Державтоінспекції області та ті, які в той час несли службу в місті Кузнецовськ та Володимирецькому районі.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів, близько 17 години того ж дня, зниклу автівку працівники ВДАІ Кузнецовськ та Володимирецького району помітили в лісовому масиві поблизу села Великі Цепцевичі.

Окрім того, правоохоронці встановили також особу, яка підозрюється у скоєнні незаконного заволодіння іномаркою.

Автомобіль працівники Державтоінспекції помістили на територію Володимирецького селищного відділення міліції.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині голова ...
Наступна новина: Наша мета - повна ...

КОМЕНТАРІ