У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок

18.12.14 17:38 0 631
За вихідні до міліції надійшло 45 повідомлень про скоєння крадіжок. За 35 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Міліціонери встановили, що крадіжку з будинку в селі Гориньград-2, що належить 43-річному Олегу з Рівного скоїли 46-річний Сергій та 35-річний Андрій, жителі Рівненського району. Зловмисники викрали з території господарства металобрухт, електрокабель, пилку та особисті речі. Сума збитку встановлюється.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з господарства 52-річного жителя Рівненського району скоїв односелець потерпілого Віталій. Зловмисник, шляхом пошкодження замка, проник до підвального приміщення будинку, звідки викрав електроінструменти. Сума збитку встановлюється.

— До міліції повідомила 48-річна Олена з Рівного, що невідома особа скоїла крадіжку її речей. Зловмисник, шляхом підбору ключа, проник в підвал будинку по місцю проживання потерпілої, звідки викрав велосипед та пусті банки для консервації. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: за добу в ...
Наступна новина: Закарпатська міліція ...

КОМЕНТАРІ